Ontmoet het team

Wij zijn een team van toegewijde professionals met roots in het werkveld, en een goed zicht op de verschillende vraagstukken en behoeftes.

Boudewijn Schut

Boudewijn Schut

Senior trainer, oprichter en directeur

Ontwikkeling als motor voor persoonlijke groei voor professional, team en organisatie. Ontwikkeling als continue proces van onderzoeken, leren met en van elkaar, en gezamenlijk komen tot optimale prestaties. Veilig, enthousiast, prikkelend, interactief, betrokken, nieuwsgierig, praktijkgericht, gedreven, is waar ik voor sta als trainer en coach! Voorheen gewerkt bij de Bascule Amsterdam (kinder/jeugd psychiatrie).

Wendy van de Kragt

Wendy van de Kragt

Geregistreerd Arbeid- en organisatiepsycholoog (NIP)

Voor mij staat vast dat professionals & organisaties die blijven leren en ontwikkelen, vaker succesvol zijn en meer voldoening ervaren. Anderen beschrijven mij als: stimulerend, integer, betrokken, duidelijk, praktisch en met humor. Voorheen heb ik gewerkt als organisatiepsycholoog, coach en trainer binnen zowel overheid, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Geregistreerd Arbeid- en organisatiepsycholoog (NIP), coach en trainer op gebied van (persoonlijk) leiderschap, loopbaan, communicatie, vitaliteit & stress.

Thérèse Osseweijer

Thérèse Osseweijer

Actrice (trainingen, film en stem)

Leren door te doen! Ik noem mezelf vaak ‘levend lesmateriaal’, programmeerbaar en te stoppen. Ik zet bepaald gedrag neer zodat de deelnemer daarmee kan oefenen. Zo wordt de theorie optimaal in de praktijk toegepast, afgestemd op de persoonlijke leerdoelen van de deelnemer. Ik daag deelnemers uit om zoveel mogelijk uit te proberen wat ze in ’het echt’ misschien niet durven. Fouten maken mag, en het liefst zoveel mogelijk zodat ze ook maximaal kunnen leren. Dat probeer ik op een laagdrempelige manier te doen en ik geef gerichte feedback, waardoor deelnemers groeien.