Ontmoet het team

Wij zijn een team van toegewijde professionals met roots in het werkveld, en een goed zicht op de verschillende vraagstukken en behoeftes.

Boudewijn Schut

Boudewijn Schut

Senior trainer, oprichter en directeur

Ontwikkeling als motor voor persoonlijke groei voor professional, team en organisatie. Ontwikkeling als continue proces van onderzoeken, leren met en van elkaar, en gezamenlijk komen tot optimale prestaties. Veilig, enthousiast, prikkelend, interactief, betrokken, nieuwsgierig, praktijkgericht, gedreven, is waar ik voor sta als trainer en coach! Voorheen gewerkt bij de Bascule Amsterdam (kinder/jeugd psychiatrie).

Wendy van de Kragt

Wendy van de Kragt

Geregistreerd Arbeid- en organisatiepsycholoog (NIP)

Voor mij staat vast dat professionals & organisaties die blijven leren en ontwikkelen, vaker succesvol zijn en meer voldoening ervaren. Anderen beschrijven mij als: stimulerend, integer, betrokken, duidelijk, praktisch en met humor. Voorheen heb ik gewerkt als organisatiepsycholoog, coach en trainer binnen zowel overheid, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Geregistreerd Arbeid- en organisatiepsycholoog (NIP), coach en trainer op gebied van (persoonlijk) leiderschap, loopbaan, communicatie, vitaliteit & stress.

Jan Willem van der Lugt

Jan Willem van der Lugt

Trainer, (team)coach en traineracteur

Leren is vooral doen en ervaren! Veel actief oefenen en altijd zoekend naar de link met de praktijk. Hoe gaan we opgestoken kennis & vaardigheden vertalen naar praktisch handelen en borgen op langer termijn? Prikkelend, onderzoekend, interactief, confronterend, maar ook veilig en betrouwbaar! Voorheen gewerkt bij de Bascule, en nu naast trainer ook werkzaam als leidinggevende bij Carehouse.